Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
notariskantoor utrecht

Notaris Utrecht

Voor een ervaren notaris in Utrecht gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Vanuit notariskantoor Utrecht voorziet onze notaris u graag van een onafhankelijk en persoonlijk advies.

Allround gespecialiseerde notaris in Utrecht

Het notariskantoor in Utrecht is onderdeel van Hoekstra & Partners Notarissen. De andere vijf locaties vindt u in Groningen, Overijssel, Brabant en Friesland. Welke vestiging u ook bezoekt, alle Hoekstra & Partners notarissen hebben dezelfde juridische kennis in huis.

Onze notaris stelt aktes en contracten op voor particulieren en ondernemers binnen alle rechtsgebieden. Ook in Utrecht zijn we dus allround gespecialiseerd.

Duidelijke notaris in Utrecht

Een goed juridisch advies is persoonlijk en onafhankelijk. Onze notaris is altijd gefocust op wat het beste is voor u en neemt dan ook de tijd om uw situatie volledig in kaart te brengen.

Goede service wordt vaak geassocieerd met hoge kosten, helemaal in de juridische wereld. Hoekstra & Partners werkt echter altijd met scherpe tarieven. Bij ons betaalt u nooit te veel en weet u tevens waarvoor u betaalt. Zo werken wij met het “alles-inclusief-tarief”, een vooraf vastgesteld scherp tarief. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

notaris
notaris

Maak een afspraak met onze notaris!

Wilt u een afspraak maken met onze notaris of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? U kunt zowel doordeweeks als ’s avonds contact opnemen met ons notariskantoor.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen Utrecht

Bezoekadres:
Newtonlaan 57a
3584 BP Utrecht

Postadres:
Postbus 85349
3508 AH Utrecht

T (030) 810 08 88
F (030) 810 08 89
E utrecht@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur