Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
notariskantoor utrecht

Notaris Zeist

Op zoek naar een professionele notaris in Zeist? Maak eens een afspraak met Hoekstra & Partners Utrecht. Vanuit dit nieuwe notariskantoor helpen we u graag met al uw juridische vraagstukken.

notaris

Notaris te Zeist, onafhankelijk en deskundig

Hoekstra & Partners bedient een groot deel van Nederland vanuit zes verschillende locaties. Wij zijn gevestigd in Overijssel, Groningen, Friesland, Brabant en Utrecht. Elke vestiging biedt hetzelfde pakket van diensten. Het maakt niet uit of u de notaris in Groningen of Utrecht bezoekt, ons volledige team is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Voor een ervaren notaris in Zeist en omstreken bent u dus aan het juiste adres bij Hoekstra & Partners Utrecht.

Vindt een persoonlijke notaris in Zeist

Goed juridisch advies is onafhankelijk en perfect afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarom neemt onze notaris de tijd om uw situatie in kaart te brengen. Vervolgens licht hij het juridisch advies toe, zodat u de materie volledig begrijpt.

Het inhuren van een notaris kan hoge kosten met zich mee brengen. Bij Hoekstra & Partners is dat echter niet het geval. Onze notaris helpt u altijd voor een scherp tarief. Het is belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom bieden we het “alles-inclusief-tarief” waarbij een van te voren een vast bedrag wordt afgesproken.

notaris

Tot ziens bij Hoekstra & Partners notariskantoor Zeist!

Maak vandaag nog een afspraak met de Hoekstra & Partners notaris te Zeist. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen. Onze adresgegevens vindt u hieronder.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen Utrecht
Newtonlaan 57a
3584 BP Utrecht

Postbus 85349
3508 AH Utrecht

T (030) 810 08 88
F (030) 810 08 89

E utrecht@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur