Terug naar
de hoofdsite
Offerte
aanvragen
notariskantoor utrecht

Notariskantoor Utrecht

U kunt bij Hoekstra & Partners notariskantoor Utrecht terecht voor persoonlijk en deskundig advies op verschillende rechtsgebieden. Vanuit ons notariskantoor bedienen we iedereen in Utrecht en omstreken.

Notariskantoor Utrecht voor een compleet advies

Hoekstra & Partners Notarissen is gevestigd in Groningen, Overijssel, Friesland, Utrecht en sinds kort ook in Brabant. Met het notariskantoor Utrecht als vestiging kunnen we Midden Nederland bedienen op notarieel gebied.

Elk Hoekstra & Partners notariskantoor heeft dezelfde juridische kennis in huis. Ook bij ons notariskantoor in Utrecht kunt u terecht voor advies op het gebied van onder andere ondernemings-, personen-/familie- en erfrecht. Wij zijn allround gespecialiseerd en bieden een compleet pakket van diensten.

Toegankelijk en helder notariskantoor in Utrecht

Hoekstra & Partners vindt het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot juridisch advies. Een bezoek aan de notaris is echter niet zo laagdrempelig als wij zouden willen. Dit heeft voornamelijk te maken met de hoge kosten die notarissen in rekening brengen. Dit is bij Hoekstra & Partners niet het geval. Wij bieden onze expertise altijd aan tegen een scherp tarief. Zo werken wij bijvoorbeeld met het “alles-inclusief-tarief” waarbij we van te voren een bedrag vaststellen voor het gehele pakket. U komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan.

Ook qua communicatie is Hoekstra & Partners laagdrempelig en toegankelijk. Wij zijn ons ervan bewust dat de materie waar we mee werken erg complex kan zijn. Het is ons doel deze moeilijke informatie zo duidelijk mogelijk over te brengen, zodat u ons kantoor zonder vragen verlaat.

notariskantoor
notaris

Hoekstra & Partners notariskantoor Utrecht staat voor u klaar!

Op het Hoekstra & Partners notariskantoor in Utrecht staan onze ervaren medewerkers klaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Of u nu vrijblijvend een offerte wilt aanvragen of nog een vraag heeft over een eerder gesprek, u kunt ons tijdens kantooruren bereiken.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen Utrecht

Bezoekadres:
Newtonlaan 57a
3584 BP Utrecht

Postadres:
Postbus 85349
3508 AH Utrecht

T (030) 810 08 88
F (030) 810 08 89
E utrecht@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur